Birth Video

Hoewel ik zelf nog geen mama ben, kan ik mij heel goed voorstellen dat je bij een bevalling niet meteen op een camera in je gezicht zit te wachten. Ik ken de verhalen van kennissen, collega’s, schoonzus, zus en moeder; hetgeen dat het vaakst naar voren kwam is dat een bevalling niet echt een sprookje is. Niet “Instagramwaardig” zullen we maar zeggen.

Toch spreekt men tegelijkertijd ook vaak over één van zijn of haar mooiste dagen in het leven wanneer het over de geboorte van een kind gaat. Een leven, een mens dat helemaal van jou is: het is een werkelijk wonder!

Met een Birth Video ben ik bij jouw bevalling aanwezig. Niet om de horrorbeelden vast te leggen, maar het gevoel en de emotie. Op een mooie wijze met oog voor detail maak ik de geboorte van jouw kind een onvergetelijke herinnering.

Liever geen extra publiek bij je bevalling? Ik maak ook Newborn video’s. Een herinnering van de eerste momenten samen. Denk bijvoorbeeld aan de eerste uren, de eerste ontmoetingen met familie en vrienden en/of het eerste badje.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier!