Wedding Video

Het is zover! Jullie stappen samen in het huwelijksbootje. En alles is vast en zeker geregeld: een locatie, een jurk, een pak, de ringen, een fotograaf… Maar heb je ook aan een videograaf gedacht?

Een huwelijksdag is zo’n bijzondere dag! Je wil de herinneringen voor altijd met je meenemen. En natuurlijk helpen mooie foto’s daar uitstekend bij. Maar bewegend beeld – een video – is zo’n ontzettend mooie toevoeging! Het is een geweldige manier om je trouwdag keer op keer te kunnen herbeleven.

Ik leg jullie dag zo puur mogelijk vast en monteer dit na afloop onder bijpassende muziek. Hoe lang ik aanwezig ben, is geheel aan jullie. Standaard ben ik vaak aanwezig vanaf het aankleden en de make-up tot het diner. Ik maak hierbij gebruik van meerdere camera’s en heb ook een drone tot mijn beschikking.

Van te voren kom ik graag een keer bij jullie langs om elkaar beter te leren kennen en de bruiloft door te spreken. Tijdens dit (vrijblijvende) gesprek kunnen we gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden en bepalen welke opties voor jullie de juiste zijn.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier!